Norges Judoforbund

NJF tekst

Judofestivalen

Mer informasjon på http://sparebankstiftelsen.no/

Sparebankstiftelsen støtter prosjektet!

Judofestival i Ålesund

Judofestival i Ålesund

På denne siden vil vi fortløpende legge ut informasjon om Judofestivalen.

Judofestivalen er et tiltak som tilrettelegger barnearrangementer og viser frem judoen og judoens verdier. Med dette kan vi gi barn et større og bedre aktivitetstilbud i sitt lokalmiljø. Dette er dessuten en unik mulighet til å rekruttere flere medlemmer, gi lokale dommere mer erfaring og til å vise frem klubben i nærmiljøet. Med Judofestivalen får klubbene en god anledning til å skape lokalt engasjement.

Ta kontakt med Fagsjefen om du vil vite mer om Judofestivalen og hva din klubb kan få ut av dette.

Så langt har vi hatt rundt 20 ulike Judofestival-arrangementer spredt over hele landet. Vi håper den positive trenden fortsetter og ønsker oss flere arrangørklubber med!

Utstyr til arrangører

Matter:
Hver region har fått tildelt sett med matter til fri disposisjon. Barnearrangementer skal prioriteres, men mattene kan også brukes til andre arrangementer.

Premier:
Alle klubber som ønsker kan få status som Judofestival-klubb, og få tilsendt premier. Dette avtales mellom Fagsjef og den enkelte arrangør. Til arrangørklubber har vi medaljer som er laget spesielt for Judofestivalen. I tillegg kan klubbene få t-skjorter, drikkeflasker, ryggsekker eller capser som premier til deltakerne.


Sideoppdatering: 29. januar 2016, kl. 9:01