Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Norges Judoforbund fyller 50 år!

I år er det 50 år siden Norges Judoforbund ble stiftet og jubileumsåret skal feires. Sammen med alle dere ønsker vi å markere dette med ulike arrangementer og events.

Norges Judoforbund fyller 50 år.

I forbindelse med NM 2017 får vi holde en mottakelse på Oslo Rådhus. Med dette vil vi fremheve dem som har gjort og dem som gjør en innsats for idretten vår og vise at vi setter pris på alt arbeid som legges ned blant alle medlemmer som gjør en fantastisk innsats for Norsk Judo. Noen av dere har allerede fått en forespørsel på om dere vil være med. Vi har ca. 30 ledige plasser til dette arrangementet. Ønsker du å delta kan du sende en mail til Fagsjefen. Vi kan ikke garantere plass, men gjør det vi kan for at de som er interesserte får delta.

Vi skal selvfølgelig holde en festmiddag, denne vil arrangeres i forbindelse med årets Fagseminar. Vi har byttet hotellsamarbeidspartner til Nordic Choice og hele arrangementet vil avholdes på Hotell 33 på Økern i Oslo. Mer informasjon om dette kommer senere, vi håper å få plass til alle som ønsker å delta.

Forbundsstyret har oppnevnt en Jubileumskomité som jobber med planleggingen og denne består av Geir Reehorst (leder), Hanne Myrnes, Lars Lauritzen og Stine Lastein (administrativt). Fagsjefen tar imot innspill om du har ideer til hva som kan gjøres i forbindelse med jubileet.

Har du noe fra Norsk Judos historie du vil dele? Send oss gjerne historier, eventuelt bilder og videoer som kan videreformidles.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 20. januar 2017, kl. 13:00 (sist oppdatert: 25. januar 2017, kl. 12:43) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar