- Judo.no - https://www.judo.no -

Utlysning: Veiledere til Ungdomsprosjektet

[1]

I 2017 vil aktivitet og utvikling for ungdom og unge voksne få ekstraordinær prioritet takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB [2]. Vi får nå mulighet til å satse ekstra på utvikling av unge dommere og arrangører og oppretter utdanningsprogram for hver av gruppene.

Vi søker nå veiledere for deltakerne i dommer- og arrangørprogrammene

For å bli veileder må du ha kunnskap om dommervervet eller stevneledervervet men trenger ikke være ekspert. Det viktigste er at du liker å jobbe med ungdom og er god til å kommunisere. Vi søker i utgangspunktet deg som er under 30 år.

Som veileder arrangerer du i samarbeid med NJFs Fagsjef regionale dommer- og arrangørseminarer. Her henter vi inn fagekspertise for å undervise. I tillegg jobber du for å rekruttere deltakere til programmet. Du deltar på oppstartsamling for prosjektet, og kan også delta på NJFs dommer- og arrangørkurs på det årlige Fagseminaret. I tillegg er det forventet at du følger opp deltagerne i prosjektet. Alle kostnader forbundet med reise og opphold vil dekkes.

Som veileder får du:

Meld din interesse til Fagsjefen [3] om du synes dette virker interessant! Vi arrangerer et felles oppstartsseminar for alle veiledere før programmene starter der du får informasjon og opplæring om prosjektet og mulighet til å bli kjent med andre veiledere.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund