247 Views

Fuyu-cup

Grunnet tekniske problemer i påmeldingssystemet søndag kveld, så er nå påmeldingsfristen til Fuyu-cup utvidet og varer til og med tirsdag 2. februar.
Dette inkluderer den ordinære deltakeravgiften.

Påmelding gjøres i Min Idrett eller i SportsAdmin.

Ny påmeldingsfrist er altså tirsdag 2. februar!

——————————————-

NJF inviterer til årets første Norgescup-stevne som avholdes i Sandehallen. Arrangementet har fått navnet Fuyu-cup, som betyr vintercup, og er det samme som det tidligere Nyttårsstevnet.

Grunnen for denne navneendringen er at tidspunktet er flyttet til 13. februar. All informasjon finner du i terminlisten.

Årets første Norgescup-stevne avholdes i Sandehallen
Årets første Norgescup-stevne avholdes i Sandehallen

Fuyu-cup er et samarbeid mellom de tidligere arrangørene av Nyttårsstevnet; Drammen Judoklubb, MIF judo og SSK judo og arrangeres altså i Sandehallen hvor NM ble arrangert i 2014 og hvor SSK arrangerer sine Østlandscup-stevner for barn og ungdom.

Norgescupen består av 6 stevner, inkludert NM indivuduelt. Det kåres hvert år en vinner i hver vektklasse, samt en sammenlagtvinner for hver aldersgruppe. Her finner du mer informasjon.

Velkommen til Norgescup 2016!

Stine Lastein
Fagsjef

OBS: Arrangøren opplyser om at Fuyu-cup sammenfaller med et skiflygningsarrangement i Vikersund samme helg og at de som er avhengige av hotell bør være ekstra tidlig ute. Det er også mulig å overnatte i klubbhuset som er et billigere alternativ. For dem med behov vil det leies inn en minibuss for transport til hallen. Se invitasjonen for nærmere beskrivelse.

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier