268 Views

Levanger Judoklubb og NJF inviterer til NM individuelt som i år avholdes i Levangerhallen 5.-6. mars.

Levangerhallen

Det er her klubben har arrangert alle sine NM- og NC-arrangementer fram til 2011 (I 2011 ble NM arrangert i den nybygde Trønderhallen). Fra Værnes til Levanger er det 45 min med tog, og når du først er på Levanger, er det 200 m til hotellet, og 900 m fra hotellet til Levangerhallen.

Klubben har 9 NM-arrangementer på CV-en (inkludert lagmesterskap og landsstevner for ungdom). Det er med andre ord en erfaren arrangør vi snakker om.

– Selv om vi har arrangert mange NC og NM tidligere, må vi skjerpe oss og forberede oss godt hver gang, også foran årets NM, sier stevneleder Snorre Johansen.

– Å være stevnearrangør er ferskvare på samme måte som at konkurranseutøveren må gjøre sine forberedelser.

Det arrangeres også til bankett på hotellet lørdag hvor utøvere, dommere, lagledere og supportere får anledning til sosialt samvær. Ta kontakt med stevneleder for informasjon.

Du finner mer informasjon i terminlisten.

Vi ønsker alle velkommen til NM på Levanger!

Stine Lastein
Fagsjef

PS. NM er en del av Norgescupen som består av 6 stevner. Det kåres hvert år en vinner i hver vektklasse, samt en sammenlagtvinner for hver aldersgruppe. NM gir dobbelt uttelling i antall poeng sammenliknet med de NC-stevnene. Her finner du mer informasjon.

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier