237 Views

13.-15 januar og 3.-5. februar ble det avholdt trener 1-kurs i Ålesund. Jessica Thiblin var kursinstruktør og 9 deltakere fra Ålesund, Volda og Ulstein fullførte programmet.

God stemning på trener 1-kurs i Ålesund. FOTO: Jessica Thiblin
En pause i det hektiske programmet. FOTO: Jessica Thiblin

I løpet av de to kurshelgene fikk deltakerne blant annet lære om trenerrollen, kommunikasjon på matta og hvordan lære bort tekniske ferdigheter. Det var god stemning, spesielt når en del av vertsklubbens barn møtte opp til trening slik at kursdeltakerne kunne øve på det de hadde lært. 9 unge lærevillige judotrenere skal nå teste ut det de har lært i praksis og vi ønsker dem lykke til.

I det siste har vi, Fagsjef og trenerkursinstruktørene, hatt fokus strukturen på trenerkursene og lagt til rette for mer fleksibilitet og for å kunne tilpasse innholdet til deltakernes behov. Kursemnene flettes nå i hverandre i mye større grad enn tidligere og mer tid brukes på matta. Med mer praktisk tilnærming til judotreningen og mindre oppstykking av kursene, ønsker vi å gjøre kunnskapen som tilegnes enklere å bruke hjemme i egen klubb. Deltakerne følges dessuten opp under praksisperioden og får direkte tilbakemeldinger fra kursholder.

Med dette håper vi å utdanne enda flere dyktige judotrenere over hele landet og at klubbene får maksimalt utbytte av å sende sine trenere på kurs.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier