Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Fagseminar 2014

Det nærmer seg årets Fagseminar 13-14. september, og vi minner om påmeldingsfristen 28/8!Fagseminaret er for trenere, dommere og arrangører.

F.v. Nina Solheim, Albin Dal og Vasily Smolin.

F.v. Nina Solheim, Albin Dal og Vasily Smolin.

NJF ønsker velkommen til faglig påfyll, kompetanseheving og erfaringsutveksling.

Trenerseminar
Alle trenere, både unge og eldre med lisens, kan delta på trenerseminaret. I år er det Ungdomslandslagstrener Albin Dal som har hovedansvaret for de praktiske øktene. I tillegg kommer Pål Herlofsen, NJFs Sportssjef, for å holde et innlegg om mental trening. Vi er også heldig som får besøk av Nina Solheim, nyvalgt medlem av forbundsstyret og OL-sølvvinner i Teakwondo. Hun skal holde innlegget «fra utøver til topputøver».

Dommerseminar
Til årets dommerseminar er vi nok engang heldig å få besøk fra EJUs Dommerkommisjon. Denne gangen er det Mr. Vasily Smolin. Det faglige opplegget vil bestå av mye diskusjoner og tolkninger av kampreglene, og det blir gjennomgang av en rekke videoeksempler. Dag 1 (lørdag) er teoretisk, mens dag 2 (søndag) vil foregå på judomatta med praktisk oppfølging fra dagen før.

Arrangørforum
Arrangørforumet er gratis og åpent for alle som er interesserte i stevneutviklingen i Norge. NC og NM arrangører, og fremtidige aktuelle arrangører, oppfordres særskilt til å delta. Det blir i år lagt opp til informasjon og diskusjon om:

Vi håper det er flere klubber som nå planlegger å delta på Fagseminaret. All nødvendig informasjon og påmelding/betalingsdetaljer ligger i terminlisten.

Husk påmeldingsfristen som er 28/8!

Spørsmål tilknyttet det faglige innholdet på;

Praktiske spørsmål kan rettes til Lill Merethe Tjeldvoll.

Velkommen til årets Fagseminar!


Publisert 26. august 2014, kl. 14:50 (sist oppdatert: 10. mars 2015, kl. 10:47) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar