Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Påmelding til årets Fagseminar

Årets Fagseminar nærmer seg. Husk påmeldingsfristen 15 august!

Norges Judoforbund inviterer til Fagseminar 7.-8. september på Clarion Hotel Oslo. Årets Fagseminar består av Dommerseminar og Arrangørforum.

Dommerseminar
Dommerseminaret er åpent for alle med dommerlisens og er obligatorisk for dommere som ønsker å dømme i NC og NM. I år er Stephan Bode invitert som gjest. Han kommer fra IJFs «Supervisor and Assessor Committee». Se hans imponerende CV i bunn av artikkelen. Som tidligere blir det gjennomgang av nye kampregler og videoanalyse i plenum. I år vil det blir lagt ut judomatter i møtelokalene, slik at det kan vises teknikker og gjennomgang av ulike kampsituasjoner på stedet. Det vil ikke være obligatorisk med judogi for deltakere i år.

Stephan Bode, IJFs Supervisor and Assessor Committe, er gjest på årets Fagseminar. FOTO: Boris Teofanovic/ judophotography.com

Arrangørforum
Arrangørforum er gratis og åpent for alle som er interessert i stevneutviklingen i Norge. NC- og NM-arrangører oppfordres spesielt til å delta. Det blir på årets arrangørforum blant annet tatt opp Judoshiai og streaming, evaluering av NM-veka og presentasjon av NC og NM-arrangører 2020.
Det er også mulig å komme med innspill til andre temaer som ønskes diskutert.

Clarion Hotel Oslo
Årets Fagseminar avholdes på Clarion Hotel Oslo v. Oslo S/Barcode. Det er mulig å overnatte på hotellet. Detaljer om overnatting og bestilling ligger i invitasjonen.

Stephan Bodes CV