Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Oppdateringsseminar for kursinstruktører

Årets Oppdateringsseminar for kursholdere i NJF ble avholdt 27.-28. oktober. Instruktørene som holder dommerkurs, trenerkurs, knøttekurs og arrangørkurs deltok på seminaret som ble avholdt på Hotel 33 på Økern i Oslo.

Kursinstruktører i Den Norske Judoskolen. FOTO: Stine Lastein

Denne helgen tar opp aktuelle temaer i forhold til de kurs som inngår i Den Norske Judoskolen. Alle kurs vi tilbyr gjennomgår kontinuerlig oppdatering og tilpasses best mulig det behovet våre medlemmer har.

Lørdagen ble i år benyttet til en felles samling for alle instruktørene. Vi diskuterte saker som angår alle som holder kurs for NJF og jobbet så i grupper på tvers av fag. Temaet for helgen var læring og hvordan man som instruktør kan tilrettelegge best mulig for kursdeltakere på våre kurs og samlinger.

På søndagen ble brukt til gruppemøter hvor faglig innhold og oppdateringer og utvikling av kurs ble gjennomgått. Dette var dessuten World Judo Day, og det markerte vi som seg hør og bør.

Som vanlig var entusiasmen og engasjementet stort blant instruktørene. Jeg takker alle for et vellykket seminar og ser fram til kursåret 2019

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 1. november 2018, kl. 16:12 (sist oppdatert: 1. november 2018, kl. 16:12) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar