390 Views
Carin Hamnlund er ansatt som trener- og talentutvikler i NJF. FOTO: Per Vestli

Carin Hamnlund er ansatt i en 60% stilling som prosjektleder innen trener- og talentutvikling fra og med 1/8 2020. Avtalen er på ett år, med mulighet for to års forlengelse. Carin vil ha hovedansvaret for utvikling, oppfølging og den praktiske gjennomføringen av vårt nye prosjekt der vi skal skape utviklingsmiljøer i klubbene gjennom klubbenes egne trenere.

Vi hadde mange gode kandidater til stillingen. Carin ble valgt fordi hun har bred og solid erfaring innen det å jobbe med utvikling av unge utøvere og deres utviklingsmiljøer.

Hun har jobbet som trener i flere klubber og har de siste 10 årene vært trener på Riksidrottsgymnaset for Judo i Lindesberg, hvor hun blant annet har vært med å få frem utøvere som Anna Bernholm. Hun har også ved flere anledninger jobbet på oppdrag for det svenske judoforbundet og vært leder for deres utviklingskomité. Her har hun vært med på å utvikle svensk judos trenerutdanning og utviklingstrapp.

Vi er veldig glade for å få Carin med på laget, og ser frem til å komme i gang med arbeidet med å få enda bedre utviklingsklubber og arenaer for unge lovende judokas.

Per Vestli
Sportssjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier