365 Views
F.v. Generalsekretær Kristoffer Halmøy, Nicoline Soteland fra Nordic Choice, og Utviklingssjef Lill Merethe Tjeldvoll.
F.v. Generalsekretær Kristoffer Halmøy, Nicoline Soteland fra Nordic Choice Hotels, og Utviklingssjef Lill Merethe Tjeldvoll.

Norges Judoforbund har valgt Nordic Choice Hotels som ny hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester.

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, med 187 hoteller i 5 forskjellige land. Kjeden består av Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og Comfort Hotel® – samt 16 frittstående hoteller.

Nordic Choice er NJFs samarbeidspartner på hotell.

– Nordic Choice satser på idretten, og vi er glad for å ha fått med oss Judoforbundet på laget. Vi er enige om flere spennende samarbeid fremover, sier Nicoline Soteland fra Nordic Choice.

For det første innebærer avtalen at alle arrangementer i NJF-regi de neste årene blir holdt på et Nordic Choice-hotell. I retur får vi en barter-avtale (gratis rom), som gjør at forbundet sparer kostnader.

Vi er også enige om at en viss del av omsetningen som NJF og Norsk Judo samlet legger igjen i forbindelse med hotellovernattinger, skal gå tilbake til idretten. Dette samler vi i et utøverfond, og vil gå uavkortet til Toppidrettssatsing.

For å få tilstrekkelig kraft bak dette kan alle judoklubber og enkeltpersoner booke via NJFs kode, og sånn sett være med på å bidra til dette fondet. Prisene dere får gjennom denne linken er våre rabatterte Idrettspriser.

Norges Judoforbund ser frem til samarbeidet med Nordic Choice i årene fremover.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier