Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Regionsgradering i Larvik

Lørdag 23. mai var det gradering i Larvik. Graderingssensor fra Dan-kommisjonen var Petter Grime med bisitter Per-Arne Grime. På grunn av en allerede fullbooket terminliste var graderingen lagt i pinsehelgen slik at man virkelig fikk inntrykk av hvem som ofrer alt for idretten.

Anne Lene Andersen og Cathrine Løvgren viser kata. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

Anne Lene Andersen og Cathrine Løvgren viser kata. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

En fornøyd og lettet gjeng. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

En fornøyd og lettet gjeng. FOTO: Lill Merethe Tjeldvoll

Fem kandidater skulle opp til ny grad, én til 1. dan og fire til 2. dan. Det ble en gardering med veldig hyggelig stemning i hallen og arrangementet gikk smertefritt. Kandidatene viste sin kunnskap i tachi-waza, ne-waza, fordypninger og kata. Etter en tre- fire timers tid konkluderte graderingssensorene med at alle kandidatene bestod. Følgende kan herved titulere seg med nye grader:

Vi gratulerer alle og håper å se enda flere på graderingene framover. NJF arrangerer årlige graderinger i alle regioner og én nasjonal gradering i Oslo. For kandidater som ønsker råd om hva en gradering består av og hva som forventes av teknisk innsikt, er det mulig å benytte Trenerbanken. Vi setter også opp graderingstreninger i ulike deler av landet, noe som settes opp i kurskalenderen på judo.no.

Ønsker du å se hvordan en dan-gradering foregår? Alle NJF-graderinger er åpne for publikum med mindre noe annet spesifiseres i innbydelsen. I kurskalenderen finner du informasjon om hvor og når gradering i din region finner sted.

Stine Lastein
Fagsjef


Publisert 17. juni 2015, kl. 9:47 (sist oppdatert: 17. juni 2015, kl. 9:47) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar