Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Lyst å jobbe som idrettsfrivillig i Afrika?

Har du lyst til å bruke idrettserfaringen din i en spennende del av verden? Nå kan erfaringen og utdanningen din fra idretten bety noe helt spesielt, samtidig som du får en opplevelse for livet. Bli med i Idrettens fredskorps da vel!

Bli Idrettsfrivillig i Afrika!

FOTO: Privat

Norges idrettsforbund (NIF) gir idrettsungdom anledning til å benytte sin idrettsfaglige kompetanse i det sørlige Afrika og arbeidet er tuftet på idrettens grunnverdier; glede, helse, fellesskap og ærlighet.

En av NIFs partnere er Judoforbundet i Zambia. De ønsker i 2017-2018 å ha judofrivillige fra Norge. Personen får mye praksis som trener og utøver, samt organisasjonserfaring inne idretten. Det vil være tett oppfølging både fra NIF og Judoforbundet i Zambia.
Dette er en unik mulighet for utvikling for den som reiser, i tillegg til at vedkommende bidrar med viktig tid og kompetanse til forbundet i Zambia.

Ida Ruiken, leder av TSI-Judo, har tidligere vært frivillig i Zambia gjennom Idrettens Fredskorps. Les mer om hennes opplevelser fra en tidligere artikkel.

Søknadsfristen er 15. februar!

Mer info om Idrettens Fredskorps og søknadsdetaljer finnes på nettsidene til Norges Idrettsforbund.


Publisert 9. januar 2017, kl. 13:15 (sist oppdatert: 9. januar 2017, kl. 13:15) av Lill Merethe Tjeldvoll

Legg igjen en kommentar