Norges Judoforbund

NJF tekst

Idrettsdugnad

Idrettsdugnad SA ble stiftet av Norges idrettsforbund i 2017 og er et samvirkeselskap som eies kostnadsfritt av de idrettslag som benytter seg av Idrettsdugnad SA sine tjenester.

Idrettsdugnad SA bistår idrettslagene med gjennomføring av inntektsbringende dugnader. De vil i tillegg tilby idrettslagene de mest konkurransedyktige løsningene for kvalitetsprodukter som egner seg godt til videresalg.

Alle medlemmer i Norges idrettsforbund kan bli medeiere i samvirket. Dette skjer ved første kjøp.
Eventuelt overskudd vil betales tilbake til idrettslagene som er deleiere og kunder av samvirket.

Les mer om Idrettsdugnad SA.
Se oversikt over de ulike produktene.

Betingelser Idrettsdugnad SA

  • Den som utfører bestillingen må være over 18 år.
  • Mottaker av varene må være tilgjengelig på telefon leveringsdagen.
  • Det må være kjørbar vei for lastebil helt frem til leveringsstedet. Lastebiler kan ikke levere varer i blindgater uten stor snuplass.
  • Det er fri frakt i hele Norge.
  • Varene leveres innen 2-5 virkedager, eller til annen avtalt dato.
  • Betalingsfrist er 20 dager etter at varene er levert.
  • Det er 14 dagers returrett på varene. Mottaker må selv betale kostnader for frakt og et administrasjonsgebyr på 400,-. Dette gjelder også bestillinger som ikke blir hentet.

Dugnad i butikk
Har klubben dårlig med lagringsplass, eller er det vanskelig å finne et egnet område for dugnaden? Kanskje dere heller bare ønsker å unngå en dugnad i regn, sludd og snø?

Gjennom Idrettsdugnad SA så kan ditt idrettslag arrangere dugnad i en av butikkene til Norengros. Norengros har 40 butikker over hele landet med imøtekommende butikkmedarbeidere som vil strekke seg langt for å gjøre dugnaden til en rask og enkel opplevelse.


Sideoppdatering: 11. februar 2020, kl. 8:47