Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Rekrutteringstiltak som virker!

Asker Judoklubb har, som mange andre judoklubber, sterk konkurranse fra andre idretter når det gjelder å rekruttere nye medlemmer. Les mer om deres vellykede tiltak for rekruttering.

2014_asker_jc_logoVi er en mellomstor klubb, som ikke er stor nok til egenrekruttering via klubbens egne medlemmer. Vi har derfor forsøkt å skaffe nye medlemmer ved å annonsere i avisene. Dette har hatt svært lite effekt, og er i tillegg temmelig kostbart. Vi har forsøkt å få lokalavisen til å lage reportasje fra våre stevner og treninger, men med liten respons. Vi har også hatt oppvisning på torget i kommunens sentrum i forbindelse med lokal sentrumsdager. Det var mange som så på, men det ga få nye medlemmer.

For å gå nye veier, har vi derfor i 2013 og 2014 gjennomført to nye aktiviteter, som har vist seg å være meget vellykkede:

Ved hjelp av disse tiltakene har vi fått rekruttert mange nye barn til judoklubben vår. Ungdomstrenerne har fått betalt for innsatsen, men kostnaden har likevel vært mye mindre enn det tradisjonelle annonser koster, og responsen har vært mye bedre. Vi ønsker derfor via dette å dele våre hyggelige erfaringer med andre judoklubber som ønsker å rekruttere nye medlemmer.

Per Klyve
Leder Asker Judoklubb


Publisert 22. august 2014, kl. 14:46 (sist oppdatert: 22. november 2014, kl. 23:23) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar