323 Views

Stian Jespersen er tildelt honorær 2. dan for sin fremragende innsats for NJF og på klubbnivå i 25 år. Utviklingen av Knøttejudo-konseptet, instruksjonsutdanningen og flere sentrale verv i NJF var medvirkende årsaker til tildeling.

Stian Jespersen er tildelt honorær grad 2. dan

Han ble til 2. dan på helgens oppdateringsseminar for NJFs instruktører. Alle var samlet da Stine Lastein ønsket oss velkomne og deretter tok presidenten ordet for å overrekke Stian diplom for 2.dan honorær grad.

Stian tok 1. dan kamp/teknisk i 1994. Han har tatt mange NM-medaljer, fra junior og senior, individuelt og lag. Han har også internasjonale plasseringer med sølv i Swedish Open jr. som kanskje beste resultat.

Stian er i dag NJFs barne- og ungdomskoordinator. Han har tidligere vært medlem av Medisinsk-psykologisk komité, Trenerutdanningskomiteen og Utdanningsutvalget. Han har operert som rådgivende overfor klubber, komiteer og styret i saker som omhandler barn og ungdom og var bidragsyter når dagens verdigrunnlag for NJF skulle skapes.

Stian har gjort en særskilt innsats for de minste barna. Han har startet med å være faglig ansvarlig for Knøttejudo i Norge og utviklet konseptet som nå er et godt etablert tilbud i hele Judonorge. Det å ha vært foregangsmann for at mange hundre, kanskje flere tusen barn har fått gode judo/idrettsopplevelser de siste 14 år, er noe NJF setter stor pris på.

Geir Reehorst
President i NJF

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier