Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Albin Dal blir ny Sportsjef

Norges Judoforbund har skrevet avtale med Albin Dal, som blir ny Sportsjef etter at inneværende semester er over.

F.v. generalsekretær Kristoffer Halmøy, ny sportssjef Albin Dal. Foto: Lill Merethe Tjeldvoll.

F.v. generalsekretær Kristoffer Halmøy, ny sportssjef Albin Dal. Foto: Lill Merethe Tjeldvoll.

Albin Dal erstatter Pål Herlofsen, som går over i en rolle som Landslagslege. Prosessen med å finne Herlofsens erstatter startet med en utlysning i februar. Vi hadde to aktuelle kandidater til intervju, hvor Albin Dal ble foretrukket.

Dal avslutter sitt engasjement som Sportsjef i Ippon Judoklubb før han begynner i sin nye rolle. Han er ansatt i NJF på en 20% stilling fra 1. juli.

Albin Dal er godt kjent i Judo-Norge, gjennom sin aktive karriere som konkurranseutøver på Landslaget, sitt engasjement i Ippon Judoklubb, og siden 2012 som ungdomslandslagstrener i Norges Judoforbund. Han er utdannet Topptrener på Norges Idrettshøyskole.

Som Sportsjef blir han øverste administrative leder av vårt ungdomslandslag, juniorlandslag og seniorlandslag. Han blir leder av Sportsavdelingen i NJF, og får ansvar for alle oppgaver på et overordnet nivå som er knyttet til NJFs sportslige virksomhet.

– Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben. Norsk Judo har et stort potensiale. Jeg har hatt et godt samarbeid med nåværende LL-trener Anders Dahlin, og ser frem til å samarbeide med den nye landslagstreneren, som kan presenteres snart, forteller Dal.

– Jeg kjenner Albin som en særdeles kunnskapsrik person, som har et stort hjerte for judo. Vi ønsker Albin velkommen i en ny rolle i Norges Judoforbund, avslutter generalsekretær Kristoffer Halmøy.


Publisert 27. april 2016, kl. 15:37 (sist oppdatert: 27. april 2016, kl. 15:37) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar