Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Junior Swedish Open

Årets JSWOP hadde 277 startende fordelt på 9 land (Tyskland, Nederland, Finland, Island, Danmark, Sverige, Hellas, Frankrike og Norge).

Rosa Alsgaard 2. plass

Rosa Alsgaard 2. plass

Theodor Hunstad 2. plass

Theodor Hunstad 2. plass

Vi hadde håp om flere medaljer enn i fjor, da vi tok 4 stykker (1 sølv og 3 bronse). I år ble det mye bedre! Det ble 10 medaljer (3 gull, 5 sølv og 2 bronse)! Vi hadde 3 deltakere til som var i medaljekamp, men endte på 5. plass.

Dette er det beste resultatet vi har hatt på dette stevne, så langt! Vi endte på 3. plass i medaljkampen med Sverige og Nederland forran, og med Finland (med dobbelt så mange deltakare) etter. Det var mange ting å gledes over denne gang, men ekstra morro var at Matias Kollerud gikk til finale. Han vant sine 3 første kamper på ippon mot tøff motstand! Denne dagen fikk han betalt for all tøff trening han har gjort de siste 2 årene, bra gjort! Den eneste som klarte å slå Matias denne dagen var hans treningskompis Erik Alsgaard som hadde en lysende dag på matta!

Ja, det var mange som det gjorde det riktig så bra denne dagen. Jeg gleder meg over å se at de får vist hva de kan mot bra motstand. Norsk konkurranse judo har gått framover og våre cadeter og juniorer viser dette på mange måter. Selv de som ikke vant kamper denne gangen har skaffat seg bra erfaring for framtiden.

Om det er noe jeg ønsker til neste gang så er det: Flere cadeter burde ta sjansen på å være med i junior. Dette for å få flere kamper og øve på de tingene man trenger å øve på.

Takk til våre coacher på plass; Tron og Neil – som hjelper utøverne å gjøre sitt beste! Takk til alle foreldre som er med og støtter.

Her følger en liste på de som var med og hvor mange kamper de vant og eventuell plassering (1-7.plass).

Vi ses på mattan!

Hilsen en glad landslagssjef
Anders Dahlin


Publisert 30. september 2015, kl. 13:41 (sist oppdatert: 30. september 2015, kl. 13:41) av Lill Merethe Tjeldvoll

Legg igjen en kommentar