Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Landslagstrener i Judo

Anders Dahlin sin periode som norsk landslagstrener er over sommeren 2016. NJF søker derfor allerede nå etter hans erstatter.

Vi søker en person som skal lede utviklingen av en toppidrettskultur i hele landet og ha ansvar for daglig drift av våre landslag for damer og herrer.

Norges Judoforbund (NJF) er et særforbund i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité (NIF). Forbundet er et serviceorgan for alle klubber tilsluttet NJF og har i dag ca. 65 medlemsklubber og 4.500 aktive utøvere. NJFs administrasjon holder til i Idrettens Hus på Ullevål Stadion.

Lyst til å være med å skape en toppidrettskultur i norsk judo?

Vi søker en person som skal ha ansvar for daglig drift av vårt ungdoms-, junior-, og seniorlandslag, og som ved hjelp av planer, verktøy og rådgivning viser hvordan alle fem regioner kan utvikle sitt toppidrettsmiljø.

Landslagstreneren skal forhold seg til Styrets overordnede strategi for toppidrett og NJFs utviklingstrapp, samt bidra til videreutvikling av disse. Vedkommende får ansvar for å etablere faglige nettverk og sikre god kommunikasjon internt og eksternt.

Oppgaver:

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Den rette person må regne med mye reisevirksomhet både i Norge og internasjonalt, og må være fleksibel med hensyn til en normal arbeidstid og arbeidsplass. Det vil være krav til noe fast kontortid på forbundskontoret. Personen rapporterer til Sportssjef som er underlagt Generalsekretæren.

Det vil være en fordel om personen er bosatt, eller ønsker bosettelse, i Oslo-området. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Varighet: 100%, midlertidig stilling i 2 år, med opsjon på 2 nye år
Søknadsfrist: 15. oktober 2015
Tiltredelse: Senest 1. juli 2016, eller etter avtale
Lønn: Etter avtale.

Søknad med CV sendes Norges Judoforbund, 0840 OSLO eller pr. e-post til judo@nif.idrett.no

Annonsen publiseres i tillegg på idrett.no og via NAV.


Publisert 31. august 2015, kl. 10:43 (sist oppdatert: 31. august 2015, kl. 11:58) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar