Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Rapport EC u21 La Coruna

Madelene Rubinstein -52kg, Cecilie Bolander -63kg og Henrik Reitan -100kg var tatt ut til å representere Norge i denne turneringen i Spania. Henrik ble dessverre ikke klar etter en skade så han måtte bli hjemme.

Oversiktsbilde. Foto: EJU

Oversiktsbilde. Foto: EJU

Det skulle vise seg at reisen skulle bli lang, men omsider kom vi frem dit vi skulle.

Først ut var Madelene som tapte første kamp mot Blavier fra Belgia. Madelene hang godt med i store deler av kampen. Det skulle vise seg at Blavier tok bronse så Madelene fikk rekvall. I første rekvall møtte hun Rodriguez fra Spania. Selv om hun var spansk mester kontrollerte Madelene kampen og vant. I neste kamp skulle Madelene møte Ozdek fra Tyrkia. Kampen gikk til full tid, men det endte dessverre med tap for Madelene. Ozdek endte til slutt med bronse og Madelene fikk 7.plass.

Så var det Cecilie sin tur. Hun skulle møte Huertzler fra Tyskland. Denne kampen endte med tap. Huertzler tok gull så Cecilie fikk også rekvall. Da skulle hun møte Avesson fra Sverige. Her hadde Cecilie god kontroll og vant. Neste kamp møtte hun Correira fra Portugal. Tett og jevn kamp, men det endte dessverre med tap. Correira tapte bronsefinalen og Cecilie fikk 7.plass.

Turneringen holdt et godt nivå der begge våre utøvere endte med en 7.plass. Både Madelene og Cecilie har dette nivået inne. De møtte bra motstand og de har begge kapasitet til å ta medalje.

Vennlig hilsen
Tron Gubberud
Coach


Publisert 2. juni 2015, kl. 0:58 (sist oppdatert: 2. juni 2015, kl. 0:59) av Lill Merethe Tjeldvoll

Legg igjen en kommentar