Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Rapport J-SWOP 2014

Det var totalt 325 startende fra 8 land (Polen, Tyskland, Nederland, Finland, Island, Danmark, Sverige og Norge) som deltok i årets J-SWOP. Omtrent som forrige år.

Vi hadde håpet på flere medaljer til Norge enn i fjor. Da endte vi med 5 medaljer og 2×5.plasser. Men det ville seg ikke helt i år. Det ble 4 medaljer og 6×5.plasser. Vi skal allikevel være fornøyde fordi vi hadde flere som var i medaljekamp og vi hadde mange flere kampseirer enn tidligere.

Generellt kan jeg si at grepsteknikken går framover for de norske, men vi må fortsette å jobbe med dette. Flere må også huske på å ha kuzushi (balansbrudd) innen kastteknikken, dette er superviktig!!!! Hjem og trene, så kommer dere kaste mye mer. Neste år kommer vi alle tilbake + noen flere, og er da bedre og tar flere medaljer og flere kampseirer.

Under følger en liste på de som var med og hvor mange kamper de van og eventuell plassering 1-5. Thea Lillegaard var også med, men vrikka foten innen start så fikk dessverre ikke deltatt.

Navn U18 U21 Plassering
Alisia Anderssen 0
Sigrid Soetaert 0 0
Sander Knutsen 0
Tørres Kjeka 0
Børge Pahlm 1
Johan-Fredrik Heffermehl 2 5
Yoan Tutunarov 4 1 5
Tor Brodtkorb 4 5
Bjørn Brodtkorb 3 5
Synne Anderssen 2 5
Cecilie Bolander 2 3
Nicolai Johnsen 3 3
Linus Vinje 3
Erik Alsgaard 5 3
Herman Hermansen 4 5
Matias Kollerud 2
Petter Austad 0
Henrik Reitan 2 2

Takk til alle coacher og foreldrer som er med å bidrar og støtter!

På neste stevne utenlands så håper jeg alle de norske setter seg sammen, og ikke spredt, det er alles ansvar. Ensam er sterk, men sammen er vi enda sterkere.

Vi ses på mattan!

Anders Dahlin
Landslagstrener


Publisert 1. oktober 2014, kl. 10:54 (sist oppdatert: 3. oktober 2014, kl. 14:16) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar