- Judo.no - https://www.judo.no -

WANG Toppidrett

Hvis du vurderer å kombinere judosatsing med videregående skole bør du sjekke ut Wang Toppidrett. Alle skolene har åpne dager hvor man kan få mer informasjon om idretts- og skoletilbudet.

Norges Judoforbund anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående utdanning med toppidrett å søke. søknadsfristen er 1. mars 2017.

Egen kampidretts-linje

[1]

WANG Toppidrett har en samarbeidsavtale med Norges Judoforbund, og de andre kampidrettsforbundene. Målet med kampidrettssatsingen er at utøverne, etter 3 års utdanning, når de kommer til senioralderen, har nok teoretisk og praktisk kunnskap om basistrening til å kunne ta ansvar for egen trening og utvikling, ha en godt utviklet fysisk grunnkapasitet for å tåle de belastninger som er krav for seniorutøvere samt har en utdanning som gjør de i stand til å bli hva de vil og studere hvor de vil.

Alle skolene har et solid kampidrettstilbud. Det arbeides i tråd med Olympiatoppens filosofi for utvikling av morgendagens utøvere.

Et toppidrettstilbud til elever på videregående skole er en viktig del av Norges Judoforbunds strategi for å utvikle topp senior utøvere for landslaget. Undervisning og instruksjon er derfor lagt opp i samarbeid med Norges Judoforbund og i tråd med vår utviklingsfilosofi.
Judoutøverne på WANG Toppidrett blir en del av judoforbundets toppidrettssatsing. Skolen jobber derfor tett sammen med regiontrener (de regionene som har) og landslagstrenere iht. periode- og treningsplanlegging.

Åpen dag på Wang-skolene
[2]

WANG Toppidrett: Last ned brosjyre for å lese mer om tilbudet.

Alle interesserte regioner, klubber og utøvere er velkommen til å ta en tur innom for å se hva skolen kan tilby sine elever.

NJF anbefaler alle utøvere som vil kombinere videregående skole med toppidrettssatsing å søke på en av Wang Toppidrett sine skoler.

For mer informasjon: