Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Ungdomsprosjektet er i gang

Som de fleste allerede har fått med seg, er Ungdomsprosjektet i gang. Regioncup’en er lansert, en konkurranse mellom de fem judoregionene hvor de 2 regionene som får høyest poengsum i løpet av året får en pengepremie på til sammen 50 000 kr.

Vi har også startet rekruttering av veiledere til dommer- og arrangørprogrammene. Så snart vi har tilstrekkelig antall veiledere på plass i alle regioner, vil programmene starte opp.

Utdanningsprogrammene er en ekstraordinær satsing som skal gjøre det enklere for ungdom og unge voksne å bli dommere og arrangører.

Deltakere i de to programmene får:

Noe reisekostnader må påregnes, men det vil kunne gis reisestipend til deltagere med lang reisevei.

Dommere: Det forventes at deltakerne dømmer 4-6 stevner årlig, hvor halvparten av stevnene er utenfor egen klubb. Deltakerne skal prioriteres ved regionale stevner, og får dekket sine reisekostnader i forbindelse med dette.

Arrangører:
Det forventes at deltakerne er involvert i arrangering av 2-4 stevner årlig, hvor både planlegging og etterarbeid også er inkludert. Man kan spesialisere seg innen ulike retninger: Stevneleder, sekretariatsleder (teknisk, IT) eller streaming og får opplæring etter ønske.

Ta kontakt for mer informasjon om Ungdomsprosjektet.

Med vennlig hilsen

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 2. mars 2017, kl. 10:28 (sist oppdatert: 17. mars 2017, kl. 12:22) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar