Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Endringer i Stevnereglementet

Stevnekomitéen har foreslått endringer i Stevnereglementet som ble vedtatt av FS på årets siste styremøte og vil gjelde fra 1.1. 2017. Endringene dreier seg i hovedsak om barnekonkurranseregler, kamptid, regler for lag-NM og utenlandske statsborgeres deltakelse i NM og Nordisk. Aktuelle dokumenter er tilgjengelige nederst i denne artikkelen, eller fra siden om Stevnereglementet.

Følgende endringer er vedtatt:

1. Tekniske restriksjoner i konkurranser for barn (U13)
Endringene er i henhold til vedtak på forrige forbundsstyremøte. Hensikten med restriksjonene er å fremme teknisk utvikling, samt å redusere risiko for skader. Det er utarbeidet en informasjonsflyer beregnet på trenere, dommere, lagledere og foreldre som kan lastes ned.

2. Regler for lag-NM

3. Regler for kamptid
Internasjonale kamptider skal være gjeldende på norske stevner for U18, U21 og senior. NJFs Stevnereglement har til nå operert med kortere kamptid for U18 enn internasjonal standard.

4. Presisering av utenlandske statsborgeres deltakelse i NM og Nordisk
For å delta i norgesmesterskap må utøveren være norsk statsborger eller ha vært fast bosatt i Norge i minst ett år forut for stevnedato. For å kunne representere Norge i nordiske mesterskap må man ha vært kvalifisert til å delta i norgesmesterskapet forut for det nordiske mesterskapet.

Stine Lastein
Fagsjef


Aktuelle dokumenter:


Title Download
Stevnereglement 2020
  1 files      60 downloads
Download
Stevnereglement 2019
  1 files      145 downloads
Download
Administrative bestemmelser
  1 files      22 downloads
Download
Informasjonsflyer barnekonkurranser
  1 files      416 downloads
Download


Publisert 27. desember 2016, kl. 14:04 (sist oppdatert: 27. desember 2016, kl. 14:04) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar