Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Fagseminar 2016

Norges Judoforbund inviterer til årets Fagseminar 10.-11. september. I løpet av disse to dagene vil det bli gjennomført faglig opplegg for dommere, trenere og arrangører.

I år holdes Fagseminaret på UBC, Ullevål. Praksisøktene blir holdt hos NJJK på Haugerud.

Fagseminar 2016: Dommerseminaret er åpent for alle med dommerlisens.

Dommerseminaret er åpent for alle med dommerlisens.

Dommerseminar 10.-11. september:
Dommerseminaret er åpent for alle med dommerlisens og obligatorisk for dommere som ønsker å dømme i NC og NM. Det blir som tidligere videoanalyse i plenum, og en praksisøkt med gjennomgang av hvordan ulike kampsituasjoner skal håndteres av en dommer. I år vil det også settes av tid til utviklingssamtaler med deltakerne hvor hensikten er å kartlegge den enkeltes dommerambisjoner.

Trenerseminar 10.-11. september:
Trenerseminaret er åpent for alle med trenerlisens. I år er landslagstrener Mike Newton hovedinstruktør og han vil undervise både teori og praksis. Tekniske trening, prestasjon, talentutvikling og basistrening er noe av det som vil gjennomgås. Vi oppfordrer alle klubbtrenere med konkurranseutøvere til å delta.

GRATIS: Arrangørseminar 11. september:
Arrangørseminaret er åpent for alle som er interessert i stevneutviklingen i Norge. I tillegg oppfordres det spesielt at NC og NM arrangører deltar på seminaret. Årets temaer er blant annet:

Overnatting:
Overnatting er mulig på Thon Hotell Ullevål. 30 standardrom er reservert til kr. 795,- for 1 person, pr natt inkl. frokost. Deltakerne booker direkte til hotellet ved å oppgi referansekode 24184506. Romblokken som er holdt av slippes 4 uker før ankomst, så vær tidlig ute!
Det er også mulig å benytte andre Thon hoteller i Oslo med å oppgi Norges Judoforbund for idrettspriser.

Last ned invitasjonen for mer praktisk info, og linker til påmelding.

Påmelding de alle seminarene gjøres i Min Idrett. Betaling til dommer- og trenerseminaret gjøres samtidig som påmelding.

Vi ønsker alle velkommen til årets Fagseminar!


Publisert 8. juni 2016, kl. 15:43 (sist oppdatert: 9. juni 2016, kl. 10:01) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar