Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Utvidet påmeldingsfrist Fuyu cup

Fuyu-cup

Grunnet tekniske problemer i påmeldingssystemet søndag kveld, så er nå påmeldingsfristen til Fuyu-cup utvidet og varer til og med tirsdag 2. februar.
Dette inkluderer den ordinære deltakeravgiften.

Påmelding gjøres i Min Idrett eller i SportsAdmin.

Ny påmeldingsfrist er altså tirsdag 2. februar!

——————————————-

NJF inviterer til årets første Norgescup-stevne som avholdes i Sandehallen. Arrangementet har fått navnet Fuyu-cup, som betyr vintercup, og er det samme som det tidligere Nyttårsstevnet.

Grunnen for denne navneendringen er at tidspunktet er flyttet til 13. februar. All informasjon finner du i terminlisten.

Årets første Norgescup-stevne avholdes i Sandehallen

Årets første Norgescup-stevne avholdes i Sandehallen

Fuyu-cup er et samarbeid mellom de tidligere arrangørene av Nyttårsstevnet; Drammen Judoklubb, MIF judo og SSK judo og arrangeres altså i Sandehallen hvor NM ble arrangert i 2014 og hvor SSK arrangerer sine Østlandscup-stevner for barn og ungdom.

Norgescupen består av 6 stevner, inkludert NM indivuduelt. Det kåres hvert år en vinner i hver vektklasse, samt en sammenlagtvinner for hver aldersgruppe. Her finner du mer informasjon.

Velkommen til Norgescup 2016!

Stine Lastein
Fagsjef

OBS: Arrangøren opplyser om at Fuyu-cup sammenfaller med et skiflygningsarrangement i Vikersund samme helg og at de som er avhengige av hotell bør være ekstra tidlig ute. Det er også mulig å overnatte i klubbhuset som er et billigere alternativ. For dem med behov vil det leies inn en minibuss for transport til hallen. Se invitasjonen for nærmere beskrivelse.


Publisert 15. desember 2015, kl. 15:07 (sist oppdatert: 5. februar 2016, kl. 16:15) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar