Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Mange deltakere på årets første Norgecup!

Lørdag 11. mars var det duket for 830-cup i Kongsberg. Stevnet ble avviklet i Kongsberghallen med BK Judo som arrangør. Dette var det første Norgescup stevnet i 2017 og det samlet hele 170 deltakere, noe som er rekordmange for den tradisjonsrike arrangørklubben i Kongsberg. Det var også ekstra hyggelig at vi hadde deltakere fra Estland, Island og Sverige.

Stevnehallen. Foto: Svein Erik Rud

Glade vinnere i Norgescupen 2016. Foto: Christian Wolff / judobilder.org

Arrangøren BK-judo hadde laget en flott ramme rundt stevnet som også holdt et godt sportslig nivå. Stevnet ble åpnet av Hans Engebretsen fra BK Judo og Svein-Erik Rud fra NJF. Dette stevnet var også det første stevnet hvor de nye internasjonale dommerreglene ble satt på prøve her i Norge. Dommerne gjorde en god jobb som vanlig og Øyvind-Wessel Kalvå fra Bodø JC hadde sitt første dommerdagsverk i Norgescupen som nyutdannet Nasjonal C-dommer.

Da dette også var årets første Norgescup-stevne ble også Norgescup premiene for 2016 delt ut. Se resultatene fra fjorårets Norgescup.

Ippon Judoklubb stakk igjen av med den høythengende prisen – Beste Klubb – og fikk sin fortjente premiering for dette, sammen med 38 andre klassevinnnere og ni sammenlagtvinnere.
Beste dameklubb i 2016 gikk til Trondheim Judokwai, de ble også premiert under stevnet.

Ippon judoklubb hadde med 20 deltakelser tett etterfulgt av Trondheim Judokwai med sine 16. Dette gir også utslag på medaljestatistikken. Bra jobbet til de nevnte klubbene, og gratulerer til alle som klarte å kapre medaljer!

Medaljefordelingen ble slik:

Plass Klubb Gull Sølv Bronse
1. Trondheim JKw 8 0 6
2. Ippon JK 4 4 2
3. NJJK 3 3 0
4. BK-Judo 3 1 0
5. Namsos JC 3 0 1

Live resultater fra 830-cup og statistikk finner du på live.judo.no/2017/830cup/

Her er den offisielle resultatlisten.


Publisert 20. mars 2017, kl. 16:11 (sist oppdatert: 22. mars 2017, kl. 13:19) av Lill Merethe Tjeldvoll

Legg igjen en kommentar