Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

NM individuelt 2015

Årets Norgesmesterskap ble arrangert i Sandnes. Det var et kjempefint arrangement, så et stort takk på vegne av norsk judo til arrangør Sandnes JK.

Stevneåpning av ordfører i Sandnes, Stanley Wirak og president i NJF, Vibeke Thiblin.

Stevneåpning av ordfører i Sandnes, Stanley Wirak og president i NJF, Vibeke Thiblin. Foto: Christian Wolff

Kongepokalvinnere Alert Holtman og Mdelene Rubinstein.

Kongepokalvinnere Alert Holtman og Mdelene Rubinstein. Foto: Christian Wolff

Sandnes har lange tradisjoner som arrangør av stevner, men den gjengen som arrangerte NM denne gangen var for debutanter å regne når det kom til store nasjonale stevner. Det er 7 år siden NM ble arrangert i Sandnes sist.

Stevnet ble kjørt på tre matter, over to dager. U15, U18 og U21 ble gjennomført på lørdag og Senior ordinære klasser og Åpen ble arrangert på søndag. Ordfører i Sandnes Stanley Wirak åpnet stevnet på lørdag, sammen med president i NJF Vibeke Thiblin.

Tilskuerne ble servert masse fin judo. På søndag ble det også kjempet om kongepokal for både damer og herrer. Vinnerne var en reprise av vinnerne fra 2013, nemlig Alert Holtman fra Oslo Judoklubb og Madelene Rubinstein fra Fredrikstad Kampsportklubb. Det var Alert sin andre kongepokal, som han forøvrig vant etter en knallhard kamp mot Henrik Reitan – avgjort to minutter på overtid! Madelene vant sin tredje strake kongepokal!

Det var utøvere fra til sammen 25 klubber som fikk medalje. Stavanger Judoklubb hadde flest deltagere under NM, og de ble også beste klubb med 15 medaljer, hvorav 7 gull.

Gratulerer til alle medaljevinnere!

Se:


Publisert 23. mars 2015, kl. 13:39 (sist oppdatert: 27. mars 2015, kl. 14:46) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar