Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

NM-uka 2018

Senior NM individuelt og lag vil i år avholdes i forbindelse med NM-uka. Sandnes judoklubb er teknisk arrangør og judo-arrangementet foregår i Sandneshallen 15. og 16. august.

Kongepokalene deles ut i Åpen klasse damer -63 kg Åpen klasse herrer -73 kg. FOTO: Christian Wolff / Judobilder.org

NM-uka er et konsept der ideen er å samle mange ulike idretters norgesmesterskap på en og samme plass. Dette skal gjøre konkurransene til et større event og er basert på en svensk modell. Konseptet er et samarbeid mellom NIF, NRK og særforbundene. I år vil rundt 25 idretter være representert.

Partene vil gjennom dette skape et nasjonalt medieprodukt, og oppnå økt eksponering, interesse for, og rekruttering til idrettene som inngår i NM-uka. Judo er en liten idrett i Norge og det er vanskelig å få medieeksponering, og å gjøre idretten vår synlig blant mange andre aktivitetstilbud. For oss er NM-uka en god mulighet til å synliggjøre judosporten og vise fram våre beste utøvere. NRK vil ha både opptaksendinger og direkte sendinger fra arrangementet.

I tillegg til konkurransene, vil det lagt opp til synlighetsaktivitet / rekruttering på flere steder, i Sandnes, Sola, Randaberg og i Stavanger. Her vil det være unike muligheter til å få profilert judo blant publikum.

Vi vil snart åpne for påmelding i SportsAdmin. Har du spørsmål kan de rettes til Fagsjefen eller stevneleder Svein Erik Rud

Mvh,
Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 8. mars 2018, kl. 13:34 (sist oppdatert: 8. mars 2018, kl. 13:35) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar