Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Kongens Fortjenestemedalje til Lars N. Hvardal

Tidligere president i Norges Judoforbund (NJF) Lars Nicolay Hvardal ble 18. januar 2019 tildelt Kongens Fortjenestemedalje i en seremoni i Bærum Rådhus.

F.v. Geir Åstorp Reehorst, Lars Nicolay Hvardal, ordøfrer Lisbeth Hammer Krog.

Det var ordfører i Bærum kommune, Lisbeth Hammer Krog, som stod for utdelingen. Hvardal vil senere bli invitert til audiens hos H.M. Kongen.

Geir Åstorp Reehorst deltok på utdelingen som representant for NJF. Som president i NJF og leder for historikkprosjektet skrev han i 2018 en anbefaling, til initiativtagerne i Asker og Bærum forsvarsforum, om Hvardals innsats for norsk judo.

Hvardal var president i NJF fra 1985 til 1987. Forut for dette var han sekretær i styret fra 1983 til 1985, forman i Oslo og Akershus Judokrets og formann i Asker Judoklubb. Hvardal engasjerte seg i Asker Judoklubb på grunn av sin sønn John Aage Hvardal. Fra deltagelse som ivrig pappa, gikk veien til det administrative arbeidet i klubben. Deretter til engasjement i krets og styre i NJF.

Hvardals verv som president i NJF er ett av mange frivillige verv og engasjementer. Les gjerne mer om dette i Budstikka (obs betalingsmur).

Norges Judoforbund gratulerer Lars Nicolay Hvardal med tildeling av Kongens Fortjenestemedalje.


Publisert 23. januar 2019, kl. 13:58 (sist oppdatert: 23. januar 2019, kl. 13:58) av Kristoffer Halmøy

Legg igjen en kommentar