469 Views

Norges Judoforbund har skrevet avtale med Albin Dal, som blir ny Sportsjef etter at inneværende semester er over.

F.v. generalsekretær Kristoffer Halmøy, ny sportssjef Albin Dal. Foto: Lill Merethe Tjeldvoll.
F.v. generalsekretær Kristoffer Halmøy, ny sportssjef Albin Dal. Foto: Lill Merethe Tjeldvoll.

Albin Dal erstatter Pål Herlofsen, som går over i en rolle som Landslagslege. Prosessen med å finne Herlofsens erstatter startet med en utlysning i februar. Vi hadde to aktuelle kandidater til intervju, hvor Albin Dal ble foretrukket.

Dal avslutter sitt engasjement som Sportsjef i Ippon Judoklubb før han begynner i sin nye rolle. Han er ansatt i NJF på en 20% stilling fra 1. juli.

Albin Dal er godt kjent i Judo-Norge, gjennom sin aktive karriere som konkurranseutøver på Landslaget, sitt engasjement i Ippon Judoklubb, og siden 2012 som ungdomslandslagstrener i Norges Judoforbund. Han er utdannet Topptrener på Norges Idrettshøyskole.

Som Sportsjef blir han øverste administrative leder av vårt ungdomslandslag, juniorlandslag og seniorlandslag. Han blir leder av Sportsavdelingen i NJF, og får ansvar for alle oppgaver på et overordnet nivå som er knyttet til NJFs sportslige virksomhet.

– Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben. Norsk Judo har et stort potensiale. Jeg har hatt et godt samarbeid med nåværende LL-trener Anders Dahlin, og ser frem til å samarbeide med den nye landslagstreneren, som kan presenteres snart, forteller Dal.

– Jeg kjenner Albin som en særdeles kunnskapsrik person, som har et stort hjerte for judo. Vi ønsker Albin velkommen i en ny rolle i Norges Judoforbund, avslutter generalsekretær Kristoffer Halmøy.

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier