202 Views

Under årets Finnish Open deltok Norge med 15 utøvere. Ekstra gledelig i år var det å ha med noen i U15; Filippa Brovold, Kornelius Eilertsen og Sebastian Duborgh.

n2014_finnish_open_01

Mange norske utøvere starter for sent med å konkurrere utenlands, og får dermed ikke gå tillstrekkelig med kamper.

Alle viste god innstilling og vilje. Best gikk det for Filippa og Sebastian som tok hver sin bronse medalje.

I U18 var Thea Lillegaard, Alisia Anderssen (7. plass), Christoffer Augustsson, Tor Brodtkorb, Jonas Bråthen, Sander Knutsen og Yoan Tutunarov med for Norge.

Det ble 2 medaljer også i U18. Gull til Thea og bronse til Yoan. Thea var virkelig på hugget denne dagen og viser direkte at hun ville være med og konkurrere om medaljene. Med økt trening hjemme og bra fokus under stevnet gikk hun igjennom alle kampene med ippon seier. Hun ble også belønnet som beste dame i U18.

I U21 stillte Cecilie Bolander, Henrik Reitan, Marius Jacobssen, Erik Alsgaard og Matias Kollerud.

n2014_finnish_open_02

2 medaljer pr klasse var tydeligvis modellen denne dagen, også i U21. Det ble Gull til Cecilie og sølv til Henrik. Cecilie vant alle kampene på ippon. To av motstanderne tapte hun sist gang hun møtte dem. Men Cecilie, som har gjort bra jobb med grepsteknikk hjemme, ga aldri motstanderne sine en sjanse. Dette viser hvor viktig det er å kunne sin grepsteknikk. Henrik fikk også godt bruk for sin grepsteknikk denne dagen, hvor han i tillegg gikk opp en vektklasse (+90 kg) og fikk noen store motstandere.

Etter et langt år med god utvikling og resultater som har blitt enda bedre så blir det nå litt roligere på trening en liten stund. Deretter samler vi krefter og starter opp mot 2015 med håp om mer utvikling og enda bedre resultater ?

Vi har en bra gjeng, takk for denne turen!

Albin Dal og Anders Dahlin
Landslaget

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier