121 Views

Helgen 27.-29. februar var det dags for Estonian Open i Tartu. Konkurranse lørdag 27. februar, lagturnering dagen etter og deretter treningssamling.

Denne gangen besto troppen av Matias Kollerud, Sander Knutsen, Linus Vinje, Herman Hermansen, Theodor Hunstad og Tørres Kjeka.

Fredag 26. februar startet med en behagelige reise. Ikke alt for tidlig fly til Tallinn og bussturen inn til Tartu gikk også greit. Kort vei å gå til hotellet fra hallen. Når vi kom fram gikk de som hadde vekten under kontroll til innveiing på hotellet. Resten dro til judohallen, der hadde de også badstue og løpebane. Etter 1 time med jobbing var alle klare for innveiing.

Stevnedagen startet bra, med seier i første kamp for Herman og Sander. Så var det mye stang ut. Vi tapte mye på grunn av at motstanderne var veldig sterke på grep. Spesielt alle fra Georgia, som var godt representert i alle vektklasser.

I lagturneringen på søndag havnet vi i pulje med Georgia og Finland. Det ble tapt 6-0 mot Georgia og 4-2 til Finland. Så det ble ingen medalje der heller. Det var litt lettere i den andre puljen som besto av Estland, Sverige og Latvia. Plasseringen ble gull til Georgia, sølv til Finland og Sverige fikk bronse.

Linus under en randori-økt. FOTO: Johnny Roaldseth
Linus under en randori-økt. FOTO: Johnny Roaldseth

På treningssamlingen ble det andre boller. Startet med lett oppvarming og så newaza randori. Der våre utøvere gjorde sine ting veldig bra. Spesielt med teknikker vi har jobbet med hjemme. I tachi-waza ble det mye bedre etter hvert. Alle jobbet veldig bra på randorien, og taklet utøvere som var veldig sterke på grep bedre og bedre. Linus hadde den lengste runden mot en fra Georgia på rundt 25 minutter. Linus ble kastet minst 10 ganger de første 10 minuttene, men deretter tok Linus over styringen mer og mer. Ved neste partnerbytte sa Georgieren «vi går til golden score». Der det var Linus som gikk av med seieren.

Veldig bra jobba på treninga av alle sammen.

Hilsen
Johnny Roaldseth

Lill Merethe Tjeldvoll

Ansvar: Organisasjon | Telefon: 21 02 98 23 | Mobil: 45253401

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier