Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Nasjonal U15-samling på Haugerud

26.-27. august arrangerte vi igjen treningssamling for utøvere i U15-kategorien. Denne gangen var vi i NJJK’s dojo på Haugerud i Oslo. Som sist var leiren åpen for 12-, 13- og 14-åringer, og er en del av NJFs satsing på talentutvikling. Johnny Roaldseth, regionstrener i Judoregion Midt, var hovedinstruktør.

Godt oppmøte på samling. FOTO: Simon Gerhardsen

Deltakere i Performance Coach Programmet med som hjelpetrenere; Thomas Hansen (Nidaros), Skjalg Andersen og Eirik Myrnes (begge fra Bodø). I tillegg var Kim Andersen med og hjalp til.

Samlingen hadde tett program med 3 judoøkter på lørdag, hvor treningen var fordelt på både teknikk og randori. Som sist ble det servert pizza til deltakerne på kvelden. På søndag ble det avholdt lag-konkurranse.

Dette er første gang vi arrangerer egne samlinger for denne aldersgruppen. Tiltaket viste seg å være svært populært, basert både på oppmøtet og tilbakemeldinger vi har fått i etterkant. Få eller ingen arrangementer avholdes spesifikt for U15-klassen. Disse utøverne fortjener mer fokus og oppmerksomhet og vi håper å kunne fortsette med denne typen samlinger til neste år.

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 7. september 2017, kl. 10:35 (sist oppdatert: 7. september 2017, kl. 10:36) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar