Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Trener 2-kurs i Oslo

I høst har det vært arrangert trener 2-kurs i Oslo i NJJK’s lokaler. 7 deltakere fra 6 klubber deltok på hele kurset og i tillegg kom noen som manglet kurshelger fra tidligere.

Trener 2-kurs i Oslo: Mange gode diskusjoner på matta. FOTO: Alf Birger Rostad, instruktør

Trener 2-kurs i Oslo: Mange gode diskusjoner på matta. FOTO: Alf Birger Rostad, instruktør

Kurset ble arrangert over tre hektiske helger. En rekke emner ble gjennomgått hvor hovedfokuset lå på å trene utøvere på videregående nivå. Ungdom og idrett, treningsplanlegging, individualisering, mental trening, målsetting og basistrening var sentrale temaer.

Gruppen hadde bredt anlagt kunnskap som utgangspunkt for undervisningen. Aldersmessig var det stor bredde; fra 16 til 61! hvor alle bidro med sin erfaring og kompetanse. At deltakerne både var konstruktive og kommunikative ga kursinnholdet et solid løft og alle viste seg engasjerte og ga av seg selv.

En stor takk til våre dyktige instruktører bidratt med sin kunnskap og formidlingsevne. Følgende var undervisningsansvarlige:

For å få trener 2-lisens kreves også bestått e-læring på nivå 2 og gjennomført og godkjent praksis i egen klubb. Vi ønsker alle deltakere lykke til videre.

Stine Lastein
Fagsjef


Publisert 22. desember 2015, kl. 10:17 (sist oppdatert: 15. januar 2016, kl. 15:17) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar