161 Views

Det ble en flott helg i Stavanger, sammen med 44 utøvere og 9 trenere.
NJFs U18-team v/Jana Scheffold, Herman Hermansen og Kim G. Andersen var på plass.
Av klubbtrenere stilte Håvard Thorsø Johansen, Levanger Judoklubb – Jørn Terje Krekling, NJJK – Rune Enget, BK Judo – Espen Johannessen, Nidaros Judoklubb – Stig Davla, Sandnes Judoklubb og Arnstein Brekke, Haugesund AK.
Tre U21 Landslagsutøvere deltok på samlingen: Elise Bjørås, Marcus Romnæs og Martin Brekke Jenssen

Fasilitetene var meget gode og nærheten mellom Stavanger Judoklubbs dojo, hotell, overnatting Wang Toppidrett og kort vei til butikker/restauranter er en stor fordel for oss alle. I tillegg meget god tilgjengelighet og kommunikasjon fra/til Stavanger Airport med buss rett utenfor Dojo/hotell. Nærhet til Stokkavannet var topp i det flotte været, det ble både bading og løpeturer.

Det sportslige innholdet var basert på grepsstrategi, overganger og selvfølgelig randori, øktene ble ledet av Herman og Kim, med god støtte fra Jana. I tillegg bidro LL-utøverne både med oppvarming og bistand under teknikkøktene.
Vi gjennomførte 4 økter, hver økt varighet 135 minutter.
Vi hadde også eget trenermøte lørdag, hvor U18-strategien og opplegget ble presentert, med gode tilbakemeldinger og innspill fra klubbtrenere.

Fellesskap
Disse samlingene er helt avgjørende for NJF i vårt arbeide med å tilrettelegge for relasjoner og samarbeid mellom klubber, i samme region og på tvers av regionene.
Det starter med trenerne, «vi» er den utløsende aktør i dette samspillet, både under samlingen og ikke minst i etterkant. Det kan handle om å trene sammen i hverdagene, samarbeid rundt reiser og konkurranser/stevner, og ikke minst trenermøter og trenerutvikling.
Felles middag lørdag kveld var veldig hyggelig, for oss alle.

Vi takker Stavanger Judoklubb for en flott samling, vi fikk topp service av klubbens trenere/ledere under hele helgen og det er som alltid, veldig Kjekt å være i Stavanger og Rogaland.
Vi gjennomfører alltid evaluering av våre samlinger, dette gjøres umiddelbart etter siste økt søndag – både for utøvere og trenere. Tilbakemeldingene er meget gode på denne samlingen også, samtidig som vi får gode innspill som vi tar med oss inn mot nest samling.

Neste utviklingssamling gjennomføres i Trondheim, 18-20. august. Vi gleder oss allerede.

Tore Fauske Haugen

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier