236 Views

Det ble en flott helg i Levanger. Tusen takk til arrangørklubben Levanger Judoklubb og alle deres medlemmer/frivillige som bidro til dette.

Over 200 deltakere på lørdagens judostevne og Norgescup, med stor deltagelse fra regionens klubber, samt klubber fra Bodø i Nord til Kristiansand i Sør.

Levanger Judoklubb, Namsos, Trondheim Judokwai, Nidaros Judoklubb og NTNUI Judo, Bodø, Stålkameratene, Ippon, NJJK, Oslo Judoklubb, Sande SK Judo, BK Judo, Budosør, Sandnes Judo, og Haugesund Atletklubb. I tillegg deltok Judo Club Sundsvall med en stor utøvergruppe ledet av Robin Neijman, som også er heltidsansatt i klubben. Samarbeidet mellom Trøndelag og Sundsvall har vært gjennom mange tiår og er også viktig for oss i NJF, Bra Jobbat!

Våre dommere er helt avgjørende for oss – tusen takk for jobben dere gjør for oss, også denne lørdagen.

Det å oppleve mangfoldet fra de yngste barna og opp til senior er veldig inspirerende for oss I NJF, vi er imponert over klubbarbeidet som ligger i forkant og som gjør at konkurranser blir gode opplevelser for alle – mestring, fellesskap og idrettsglede.

Store sportslige prestasjoner, hver på sin «måte» og samspillet mellom trenere, utøvere og foreldre er avgjørende, for de yngste barna – Bra Gjort. Norgescupen holdt høy kvalitet og viser igjen at det arbeides godt i alle disse klubbene, noe som også deres deltagelse i seg selv er ett tydelig bevis på.

Treningssamlingen søndag var ledet av Jana Scheffold og samlet over 50 deltagere i «alle aldre». I godt samarbeid med klubbtrenerne sørget Jana & Co, for meget gode læringsøkter denne formiddagen. Samarbeid og relasjoner mellom klubbtrenere er avgjørende for Norsk Judo – TUSEN TAKK.

Det er fantastisk å se 9-10 åringer trene sammen med alle de andre aldersgruppene, hvor alle får god treneroppfølging og gjennom det ny læring og kompetanse som de kan «ta med seg hjem» i klubbhverdagene.

Dette er også en flott anledning for oss i NJF til å møte klubbene, styremedlemmer/ledere, trenere, utøvere og foreldre/foresatte.


Vi ses igjen – snart!

Tore Fauske Haugen

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier