235 Views

830 Cup – konkurranser skaper idrettsglede og Fellesskap – Kongsberg – verdens navle

20 klubber med over 80 utøvere, hvor mange av utøverne deltok i 2 klasser, var i helgen samlet til konkurranse lørdag og treningssamling søndag, i regi av BK Judo i Kongsberghallen.

For U18 og eldre var dette en del av Norgescup’en, mens U15 gikk vanlig konkurranse.

Det er alltid inspirerende, lærerikt og veldig hyggelig å være til stede på konkurranser. Her samles vi jo «alle» og den idrettsglede, mangfold og fellesskapet som vises – er det norsk idrett handler om.

Stor takk til arrangøren med alle sine frivillige, alle dere trenere og ledere fra klubbene, og deres utøvere som bidrar med innsats og flotte prestasjoner, tusen takk til alle våre dommere – jeg setter stor pris på å møte dere under konkurranser. Takk også til Judo Arvika og selvfølgelig alle foreldre/foresatte og familie som følger med rundt ett slik arrangement – dere betyr masse, for deres respektive og Norges Judoforbund.

Rundt om i hele Norge «venter» det judostevner og konkurranser de kommende ukene, tusen takk på forhånd til alle arrangørene. Jeg håper å få med meg noen av stevnene, ut på tur – aldri sur.

Reisebrev fra Tore Fauske Haugen.

Sven Sodal

Ansvar: Utvikling | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 91146719

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Sosiale medier