742 Views

Da er NJF i gang med egen forbundsplattform på Smoothcomp. Her finner du alle norske judostevner som arrangeres via dette kampsystemet. Med andre ord blir det enkelt å se hva en kan melde seg på de neste månedene. Vi har som et langsiktig mål at alle stevner arrangeres via Smoothcomp. Det er allerede ferdigstilt gode maler for ulike typer stevner, og dette arbeidet vil fortsette.

Dersom du på en enkel måte ønsker å lære deg å bruke Smoothcomp – bli med på Smoothcomp-opplæringswebinar tirsdag 22. mars kl. 19.30 – 21.00. Meld deg gjerne på Facebookarrangementet (krever medlemskap i Facebookgruppen), på forhånd.

Dersom du ikke har anledning til å delta på webinaret, finner du god opplæringsinfo om å komme i gang med Smoothcomp her. Vi anbefaler også at du melder deg inn i Facebookgruppen Smoothcomp Judo Norge. Denne gruppen vil fungere som et forum for arrangører og her vil du få god hjelp og tips, samt kunne dele erfaringer.

NB: Ta gjerne en titt på den svenske forbundsplattformen. Når vi får inn flere arrangementer i Smoothcomp, vil nok vår side ha flere likhetstrekk med denne.

Dersom du lurer på noe annet om Smoothcomp ta gjerne kontakt med Utviklingssjef eller leder av Stevnekomitéen.

Sven Sodal

Ansvar: Utvikling | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 91146719

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Sosiale medier