156 Views

I år var Special Olympics lagt til idylliske Berlin hvor 7000 utøvere fra 190 land har konkurrert fra 17. til 25. juni. Norges delegasjon har bestått av 43 utøvere som har konkurrert i ti ulike idretter. For Norge stilte Tuva Grønlie Johansen , Julie Wikdahl og Martin Sørensen. Vidar Johansen var også tatt ut, men måtte dessverre trekke seg med skade.

Etter en forrykende åpningsseremoni og noen dager venting med sightseeing, trening og oppladning, startet utøverne med «divisjonering», hvor deres motstandere i kampen om medaljer ble bestemt.

I konkurransen er Julie førstemann ut. Hun gjør rent bord i alle kamper, og viser at hun har gjort mye riktig i treningsarbeidet i år! Vi gratulerer Julie med gull!

Tuva går sitt første store stevne, og at det kribler litt ekstra i magen er ikke så rart. Tuva går flere gode kamper i en jevn gruppe, har litt stang ut i enkelte situasjoner, men ender likevel opp på pallen. Vi gratulerer Tuva med bronse!

Tuva

Sistemann ut var Martin. I hans første parastevne, starter han med det største stevne som finnes – Special Olympics – det står det stor respekt av. Martin havner i en svært tøff gruppe, med sterke og erfarne utøvere. Han viser frem mye god judo, og gjør en spesielt god kamp mot gruppevinneren, som han virkelig gir kamp! Martin ender opp med en sterk 4. plass i sitt første parastevne – vi gratulerer!

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre to eminente lagledere Bjørn Solbakken og Ståle Wikdahl som fulgte opp utøverne på eksemplarisk vis.

Alle foto: Ståle Wikdahl/Bjørn Solbakken

Sven Sodal

Ansvar: Utvikling | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 91146719

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier