120 Views

Etter å ha blitt tatt opp som satsningsklubb i 2021 er det en glede å gratulere Bodø Judo Club (BJC) som landets fjerde Kvalitetsklubb. BJC følger i fotsporene til Stavanger Judoklubb, Ippon Judoklubb og Nidaros Judokubb og disse fire klubbene danner nå en flott kvartett!

I motsetning til de tre første kvalitetsklubbene, som relativt raskt ble kvalitetsklubber, hadde BJC noe mindre struktur på plass da de ble tatt opp som satsningsklubb. Sammen med administrasjonen i NJF ble det lagt en plan hvor BJC fikk jobbe i et «tempo» som passet deres ressurser.

Samtidig som BJC har jobbet med obligatoriske kvalitetsklubbkriterier, har NJF bistått Bodø også med generell klubbutvikling. BJCs gode arbeid på flere fronter har medført at BJC det siste året er den norske judoklubben med soleklart størst økning i medlemsmasse – med hele 73 flere medlemmer i 2022.

Noe av nøkkelen for BJC sin drift er et godt samarbeid mellom Styreleder Hanne Myrnes, Sportslig leder Kim G. Andersen og Administrativ leder Vegar Moen, med klart definerte roller og ansvarsområder.

Som sertifisert Kvalitetsklubb får Bodø en rekke fordeler, blant annet får de dekket påmelding, reise og overnatting for 2 deltakere til årets Trenerfestival, noe Sportslig leder Kim Andersen er svært godt fornøyd med, som uttaler «dette frigir midler og gir oss mulighet til å støtte flere barn og ungdommer på andre sportslige arrangementer».

Har dere lyst til å bli Kvalitetsklubb nr. 5? Ta kontakt med Utviklingssjef for en uforpliktende samtale eller send inn søknadsskjema. Husk at NJFs administrasjon bistår dere i prosessen.

Sven Sodal

Ansvar: Utvikling | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 91146719

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier