259 Views

NJF besøkte Sandes Judoklubb og Sola Judoklubb denne uken ved sportssjef/trenerutvikler Tore Fauske Haugen.

Det er veldig viktig å møte våre klubber, deres ledere, trenere og medlemmer i deres egen Dojo. Idrettsglede og fellesskap skapes av våre klubber, hvor vi i NJF skal tilrettelegge og bidra rundt klubbutviklingen der klubbene selv ønsker det.

Klubbene drives godt, med stort aktivitetsnivå- fra knøtt og opp til ungdom/senior. Begge klubbene hadde med 2 deltagere hver på vårt trener 1-kurs i Sandnes i januar, det å møte disse unge trenere i klubben og oppleve dem i trenerrollen setter jeg stor pris på.

Det er også flott å registrere at alle 4 er godt i gang med sine praksisrapporter, hvor deltakerne fra Sandnes begge har fått sine praksisrapporter Godkjent og snart kommer resten i mål også. Klubbens rolle er viktig i dette, vil gi ekstra ros både til klubbene som melder deltagerne på kurset og følger de opp rundt praksisrapport arbeidet.

Stavanger regionen har nærhet mellom 4 klubber, Stavanger, Sandnes, Sola og Strand, her ligger det gode muligheter for videre utvikling. Vi gleder oss til å møte utøvere/trenere fra disse klubbene på vår utviklingssamling 16.-18. juni hos Stavanger Judoklubb.

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier