516 Views

I 2021 lanserte NJF sitt nye klubbutviklingskonsept «Kvalitetsklubb». Hvor det overordnede målet er flere medlemmer, som en konsekvens av proffere klubber. Bodø Judo Club (BJC) var første klubb som ble satsningsklubb i konseptet, og har vært det i noen måneder allerede.

Vi har generelt sett fått mye bedre struktur og prosesser på alt som gjøres i klubben vår. I tillegg er det kjærkomment å få både utstyr og økonomisk støtte.

Kim Andersen, Bodø Judo Club

I tillegg til utviklingen av klubben, har BJC fått flere gulrøtter av NJF som deltaker i konseptet, bl.a.:

  • Stevneutstyr (PCer, bakvegg, vekter m.m.)
  • Økt støtte i søknadstildeling
  • Dekket reise og opphold til seminar og kurs
  • Rådgiving og bistand

Administrasjonen i NJF og BJC har til nå hatt tre møter, hvor det er satt felles mål for klubbens utvikling i tiden fremover. I prosessen hjelper NJF med struktur og rammeverk, mens det er klubben selv som bestemmer progresjonen i arbeidet. NJF bistår med sin kompetanse, erfaring og som samtalepartner ved behov.

Primus motor i BJC, Kim Andersen, forklarer at deltakelsen i konseptet krever en ekstra arbeidsinnsats, men at de er 3-4 ressurspersoner som fordeler oppgavene seg i mellom, og at det derfor er svært overkommelig. Andersen merker at ulike aspekter ved klubbdriften allerede nå foregår på en mer systematisk måte, noe som sparer tid å krefter i en travel hverdag.

Dersom din klubb er interessert i «Kvalitetsklubb», sjekk det ut her, eller ta kontakt med NJF.

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier