Norges Judoforbund

NJF tekst
Skriv ut artikkel

Regioncup for ungdom

I 2017 vil aktivitet og utvikling for ungdom og unge voksne få ekstraordinær prioritet takket være gaven fra Sparebankstiftelsen DNB. Et av fokusområdene i dette prosjektet er konkurranser for ungdom.

Vi ønsker flere ungdomsstevner og lanserer Regioncupen 2017 – en konkurranse mellom de 5 judoregionene. De 2 regionene som får høyest poengsum i løpet av året får en pengepremie på til sammen 50 000 kr.

Regioncup’en omfatter stevner for ungdom 13-20 år. FOTO: Christian Wolff/judobilder.org

Poeng beregnes på følgende måte:

Krav til arrangementet:

Arrangørklubber som bruker Sportsadmin til påmelding for sine stevner trenger ikke gjøre noe ekstra for rapportering. De som ikke bruker Sportsadmin må sende inn komplette deltakerlister (navn, klubb og fødselsdato) for aldersgruppen til Fagsjef senest 14 dager etter arrangementet.

Vi vil legge til rette for arrangørklubber på samme måte som vi har gjort med Judofestivalen for barn. Derfor er vi i gang med å lage tilpassede medaljer som arrangørklubbene kan få på forespørsel.

Stevneaktivitet er avhengig av dommere. Vi oppfordrer derfor klubber til å sende deltakere på dommerkurs i forbindelse med dommerprogrammet som settes i gang, som en del av ungdomsprosjektet.

For de som vil utvikle og arrangere alternative konkurranseformer (som Randori-stevne) oppretter vi en søknadsbasert tilskuddsordning. Klubber kan med dette søke om økonomisk støtte til konsept/arrangement for ungdom som er basert på NIFs retningslinjer for ungdomsidrett.

Lykke til!

Med vennlig hilsen

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund


Publisert 25. januar 2017, kl. 12:42 (sist oppdatert: 25. januar 2017, kl. 12:42) av Stine Lastein

Legg igjen en kommentar