388 Views

Det ble nok en stor helg for norsk judo med to medaljer og flere plasseringer i Europacupturneringen som ble avholdt i Gaia, Portugal.

Rosa Alsgaard tar gull, det første seniorgullet siden 2017. Hun dominerte totalt og vant alle kamper før full tid på en svært overbevisende måte. Så overbevisende at EJU skriver om det på sine nettsider! Kornelius Eilertsen følger opp med sølv dagen etter, og selv om han var litt skuffet etter finalen, er dette et godt resultat og bekrefter at han er tilbake for fullt etter et langt skadeavbrekk.

Det var også en god helg for resten av utøverne. Gustav Brovold tok en 5. plass og Khusein Dudorkhanov tok en 7. plass, Yoan Tutunarov og Hans Leo Haraldsen fikk en kampseier hver.

Totalt 15 kampseire i løpet av helgen, og vi kom på 5. plass i nasjonsrankingen.