100 Views

Hvis du vurderer å kombinere judosatsing med videregående skole bør du sjekke ut Wang Toppidrett.

Norges Judoforbund har sammen med de andre kampidrettsforbundene samarbeidsavtale med Wang Toppidrett. Til sammen er områdene Oslo, Fredrikstad og Stavanger dekket gjennom dette samarbeidet og skolene har et solid kampidrettstilbud.

Hovedfokus for kampidrett ved Wang er å skape en kompetent og selvreflekterende seniorutøver i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det vekt på kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon. På Wang ønsker de å utvikle den totale forståelsen for hva som kreves for å bli en toppidrettsutøver.

WANG Toppidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter som gir de beste muligheter til å utvikle seg ikke bare som kampidrettsutøver, men også toppidrettsutøver.

Et toppidrettstilbud til elever på videregående skole er en viktig del av Norges Judoforbunds strategi for å utvikle topp seniorutøvere for landslaget. Undervisning og instruksjon er derfor lagt opp i samarbeid med Norges Judoforbund og i tråd med vår utviklingsfilosofi.

Høres dette ut som noe for deg?

Ta gjerne kontakt med Sportssjef i Judoforbundet om du vil vite mer! Søknadsfrist 1. mars.

Du finner også mer informasjon på Wang.no og Judo.no.

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier