480 Views

I helgen var det mye som skjedde, både internasjonalt og her hjemme.

Her er en liten oppsummering:

I Bærum var det klart for årets første utviklingssamling. Carin Hamnlund ledet samlingen som hadde deltakere fra klubber over hele landet. NJFs U18-trenere Filippa Brovold og Herman Hermansen var også med. Samlingen inneholdt både treningsøkter for utøverne og en trenersamling for utviklingsmiljøene.

Deltakere på utviklingssamling i Bærum

På Haugerud ble det arrangert trener 1-kurs. Instruktører Yoan Tutunarov og Kim Andersen tok deltakerne gjennom helgen, som representerte hele 8 klubber. NJFs nye ansatte i Trenerprosjektet, tok også turen innom for å treffe nye og gamle trenere.

Det var nok mange som hadde øynene rettet mot Hellas og Europacup-stevnet for U21 som ble arrangert der. Gustav Brovold fra Trondheim Judokwai representerte Norge. Han endte på en 7. plass etter 3 seire og to tap. Klubbkamerat Niklas Mølnå deltok også i dette som var hans første EC. Det endte dessverre med tap i første kamp, men det var likevel en godkjent debut. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Niklas Mølnå og Gustav Brovold på Europacup i Hellas

I Portugal ble EJUs dommerseminar arrangert. Harald Monsen fra Sandnes Judoklubb og Lars Archer Lauritzen fra Larvik Judoklubb, representerte Norge på dette seminaret.

Det er også mye annet å se frem til denne våren. I slutten av april arrangeres Nordisk mesterskap på Island og Norgescup-stevnet Åpent trøndersk mesterskap i Levanger. Følg ellers med på forbundets aktivitetskalender for kurs, seminarer og stevner. Det er bare å glede seg!

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier