256 Views

23.-24. juni arrangerte vi oppstartsamling for veilederne i Ungdomsprosjektet på Quality hotel 33 i Oslo. Atle Rolstadaas, klubbveileder for NIF og Utviklingskonsulent i Skiforbundet, var ansvarlig for det faglige innholdet på agendaen.

Brainstorming. FOTO: Stine Lastein

På programmet var coaching som metode, kommunikasjon og relasjonsbygging. Det ble også startet med utarbeiding handlingsplaner og strategier for høsten. Det er store regionale forskjeller på stevneaktivitet og antall dommere, derfor jobbet veilederne gruppevis med sin regions nåsituasjon som utgangspunkt.

Atle har lang erfaring med ungdomsarbeid i norsk idrett og solid kompetanse på coaching og kommunikasjon. Han ledet gruppa på en glimrende måte og la til rette for et optimalt utgangspunkt for oppgavene veilederne nå skal ta fatt på. På lørdagen kom NJFs Utviklingssjef Lill Merethe Tjeldvoll innom og snakket om ungdomsarbeid i NJF og om muligheter for utdanning og deltakelse i prosjekter.

LItt avkobling på kvelden. FOTO: Stine Lastein

12 veiledere deltok på samlingen; Svenja Rahn og Eirik Myrnes Kadelburger (Judoregion Nord), Tonje Mathisen, John Kristian Pilskog, Emanuel Holmberg, Ingebjørg Holbø og Amelia Roaldseth (Judoregion Midt), Johanne Sivertsen, Lars Aaserud og Kenny Halvorsen (Judoregion Øst) og Chau Vuong Hoang Vu og Elise Åkesson (Judoregion Vest).

Det er en entusiastisk og positiv gjeng som innehar mye kompetanse som nå skal ta fatt på veilederoppgavene. I høst skal de jobbe med å rekruttere deltakere til utdanningsprogrammene og følge dem opp underveis. De skal også planlegge regionale samlinger for unge dommere og arrangører.

Har du spørsmål vedrørende prosjektet i din region kan du kontakte Fagsjefen. Dommer- og arrangørkurs settes opp i kurskalenderen og ellers også på forespørsel.

God sommer!

Stine Lastein
Fagsjef
Norges Judoforbund

Stine Lastein

Generalsekretær | Telefon: 21 02 98 21 | Mobil: 93441760

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier