66 Views

NM i Sande i Vestfold nærmer seg. Det er nå under 2 uker igjen, påmeldinger kommer stadig inn og arrangørene i Sande Sportsklubb gleder seg veldig.

Estimert tidsplan:
I terminlisten er det lagt ut en estimert tidsplan for stevnedagene. Avhengig av antall etteranmeldelser kan det være at justeringer vil forekomme. Det vil i tilfelle bli publisert en ny tidsplan dersom det skjer.

Påmelding:
Det er fremdeles mulig å melde på til NM. Etteranmeldingsfristen, dvs absolutt sist frist, er mulig fram til førstkommende fredag 26/9.

Se oversikt over alle påmeldte deltakere.

Transport fra hotellet til Sandehallen:
Det er pr. i dag (21/9) kun Trondheim JKw, Namsos JK og Harald Lund (Ippon JK) som har bestilt plass på buss fra Drammen til Sandehallen. Undertegnende må ha svar så raskt som mulig, og senest torsdag 25/9 om andre trenger transport. Det er ønskelig med ett svar fra hver klubb.

Ta derfor kontakt med din klubbleder dersom du trenger transport og be dem sende samlet svar. Dersom noen trenger transport til Sande stasjon for å ta toget, så si fra når dere trenger det. Da kan vi forsøke å ordne det også.

Innveiing og stevnestart:
Det blir kun innveiing på stevnedagene og ikke dagen før. Det blir en vekt tilgjengelig på hotellet, for dere som har behov for det. Den er kontrollert opp mot vektene som blir brukt på stevnet og den viser nesten det samme (den viser ca. 100 gram mer på 95 kg).

Det vil ikke blir kjørt innmarsj i året NM, men et par taler, nasjonalsang og så er det i gang med kampstart.

Kafeteria:
Det vil bli solgt påsmurte rundstykker, pølser, salat, frukt, kake, drikke m.m i hallen. Forhåpentligvis blir det satt opp bankterminal, men det kan være lurt å ha med litt kontanter.

Velkommen til Sande!

Hilsen

Simon Gerhardsen
Stevneleder

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier