151 Views

Denne helgen arrangeres NM i judobyen Sandnes. Program for helgen kan lastes ned og vi ønskes velkommen av Leder i Sandnes JK, Kolbjørn Johansen.

VELKOMMEN TIL NM JUDO 2015

NM-Ind-2015-Sandnes

Da er vi godt i gang med 2015 og klar for NM i Judo i judobyen Sandnes. Det er med ærefrykt vi overtar stafettpinnen etter at Sande Judo gjennomførte et så flott NM sist høst. De har lagt lista høyt!

Sandnes Judo feirer 35 år i år, og har siden vi begynte å bygge vår egen dojo for 5 år siden, vokst til over 300 medlemmer. Vi er med det en av Norges største judoklubber. Vi vil også få trekke frem det gode samarbeidet klubbene i Judoregion Vest har klart å få til med regionale samlinger og stevner, samt egen trener for regionen. I tillegg er det et godt samarbeid med Wang Toppidrett i Stavanger. Dette danner et godt utgangspunkt for at Sandnes nå er judobyen Sandnes!

Det er i år 7 år siden vi arrangerte NM sist og etter å ha vært gjennom noen år med voksesmerter er vi nå en veldreven klubb med gode trenere, gode fasiliteter, gode utøvere og ikke minst gode foreldre. Uten de hadde det ikke blitt noe NM! Vi vil med det få takke alle foreldre – både tilreisende og lokale – óg ønske alle judo utøverne lykke til med et flott NM.

Hilsen
Kolbjørn Johansen
Leder i Sandnes Judoklubb

Kristoffer Halmøy

Telefon: 21 02 98 20 | Mobil: 97574991

Norges Judoforbund

Postadresse:
Postboks 5000, 0840 Oslo

Besøksadresse:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75K, 0855 Oslo

Judo.no

Ansvarlig redaktør:
Stine Lastein

Kontaktinformasjon

Serviceinformasjon

Sosiale medier